5.6.13

Η "δημοσιογραφία" της Τατιάνας Στεφανίδου

Short stories05.06.2013

Έκκληση: “Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος” αναφέρει σε  επιστολή της  προς τα ΜΜΕ η οικογένεια των δύο θανόντων στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι . Η οικογένεια  δηλώνει πως “αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί”.

ΕΙΤΗΣΕΕ: Σήμερα συνεδριάζουν οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. Αναμένεται να εξεταστεί το ζήτημα της ψηφιακής μετάβασης, αλλά και της απάντησης στις θέσεις του ΕΣΡ.  
“Ελευθεροτυπία”: Σήμερα λήγει το “τελεσίγραφο” του εκδότη  και δικηγόρου Χάρη Οικονόμοπουλου προς τους εργαζόμενους της “Ελευθεροτυπίας” για να αποχωρήσουν, χωρίς όμως υπάρχουν ξεκάθαροι όροι για την άτυπη εθελούσια έξοδο.


NBA: Τα ξημερώματα της Παρασκευής, αρχίζουν οι τελικοί του ΝΒΑ  και ο ΟΤΕ  TV έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα. Οι πρωταθλητές Miami Heat των «BigLebron James, Dwyane Wade και Chris Bosh υπερασπίζονται το στέμμα τους απέναντι στους τετράκις πρωταθλητές San Antonio Spurs,  των Tony Parker Tim Duncan και Manu Ginobili.

Δεν υπάρχουν σχόλια: