29.6.13

Μειώνοντας τις αποζημιώσεις των άλλων!

Short stories

**Καψής: Ραντεβού τη Δεύτερα; Η συνάντηση του Π. Καψή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, απέβη άκαρπη. Η κυβέρνηση και υπό το δημοσιογράφο πρώην διευθυντικό στέλεχος των «Νέων» και του «Βήματος» εξακολουθεί να μην εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ για την επαναλειτουργία του φορέα. Η πρόταση του Π. Καψή έχει ως αρχή την κατάργηση της  ΕΡΤ και την πρόσληψη για 2 μήνες 2.000 εργαζομένων στο μεταβατικό σχήμα με χαμηλότερες αποδοχές.

«Ελευθεροτυπία»: Το σχέδιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μέσω ενός πολυμετοχικού σχήματος, για την «Ελευθεροτυπία» με τη συμμετοχή επενδυτών και δημοσιογράφων, ανακοινώνει την Κυριακή ο εκδότης, Χάρης Οικονομόπουλος.  

“Ραδιοτηλεόραση”: Την “πειρατική” έκδοση για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα  της “Ραδιοτηλεόρασης καταγγέλλει το συντονιστικό των ενώσεων στον Τύπο, καλώντας το υπουργείο οικονομικών να προστατεύσει την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.


Ταινίες : Την Τρίτη 2 Ιουλίου βραβεύονται οι καλύτερες ταινίες μικρού μήκους του  φεστιβάλ «Love in Athens», η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη χορηγία των καναλιών Novacinema, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: