28.6.13

Και το αγγελιόσημο στο στόχαστρο

Short stories28.06.2013

Επιστρέφει το ζήτημα της κατάργησης  του αγγελιοσήμου στο τραπέζι των συζητήσεων, το οποίο είχε τεθεί από μερίδα εκδοτών και την Τρόικα. Ο  υπουργός  Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας  επικαλούμενος τον « εξορθολογισμό των μή ανταποδοτικών χρεώσεων κατά τρόπο ουδέτερο»,  στον Προϋπολογισμό του 2014, ζητάει από  τα ασφαλιστικά ταμεία να σταλούν ως τις 30 Ιουνίου τα στοιχεία καταγραφής των μή ανταποδοτικών τελών. Την κατάργηση του αγγελιοσήμου υποστηρίζουν  και οι διαφημιστικές εταιρείες.


**Καθημερινή: Ο «γάμος» μεταξύ Εθνικής Τράπεζας και  Eurobank  δεν έγινε, προκαλώντας αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της «Καθημερινής». Το ποσοστό της Εθνικής στην εκδοτική εταιρεία αρχικά με τη σύμπραξη της Eurobank αυξήθηκε στο 5,1% και τώρα μειώθηκε σε 0,48%**Δηλώσεις:  Δεν παρατείνονται οι δηλώσεις πόθεν έσχες σε αντίθεση με τις νέες προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Οι δημοσιογράφοι ως τη Δεύτερα 1 Ιουλίου πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις πόθεν έσχες στην αρμόδια Αρχή.

SuperLeague: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός «Best of Superleague», με 1.500.000 μοναδικούς χρήστες και  280.000 συμμετοχές στο novasports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: