11.6.13

Σχέδια για την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Για την ημερήσια;

Short stories11.06.2013

«Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»: Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, τέως ευρωβουλευτής  της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και τέως διευθυντής της «Ελευθερίας» (Λάρισα) αναλαμβάνει το σχεδιασμό της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», με απόφαση του εκδότη, Χάρη Οικονομόπουλου και του διευθυντή, Βαγγέλη Παναγόπουλου. Ο επανασχεδιασμός θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη, και ζητείται η συνδρομή, του υπό αποχώρηση, προσωπικού. Είναι μια απόπειρα για πολιτική στροφή της εφημερίδας, ή μια κίνηση για τη σωτηρία του μόνο του κυριακάτικου φύλλου;


ΕΤ1 Υψηλή θεαματικότητα για την  ΕΤ1 με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού ΠΑΟ. Τον πρώτο αγώνα  (Παρασκευή) παρακολούθησαν  κατά μέσο όρο 556,419 τηλεθεατές και το δεύτερο 804.979. Αύριο, βράδυ (21.00) η ΕΤ1 θα μεταδώσει τον τρίτο τελικό με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, σε περιγραφή του Κώστα Σωτηρίου.


Nova: Απόψε (22:00) τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD, 48 ώρες αμέσως μετά την προβολή του στην Αμερική μεταδίδουν το φινάλε του τρίτου κύκλο της σειράς του αμερικάνικου HBO, «Game of Thrones».


Europa League: Την Τρίτη 18 Ιουνίου (00:15) το αθλητικό team του ΑΝΤ1 , παρουσιάζει την  εκπομπή "Europa League Review", διάρκειας 75 λεπτών με  τηλεοπτικό υλικό από την κατάκτηση του Τροπαίου από την Τσέλσι, τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε,  κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: