4.5.13

Ερασιτεχνισμοί στην ψηφιακή TV


Short stories03-04.05.2013

**Ψηφιακή: Aναβάλλεται η προγραμματισμένη, για τις 31 Μαΐου 2013, έναρξη  ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο Νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» στο Νομό Χανίων.Ο λόγος είναι πως οι ιθύνοντες του υπουργείου Μεταφορών και οι λοιποί σύμβουλοι δεν είχαν υπολογίσει πως τις μέρες αυτές διεξάγονται οι πανελλαδικές εξετάσεις και χρησιμοποιείται κωδικοποιημένο τηλεοπτικό σήμα για τη μετάδοση των θεμάτων. Η ημερομηνία της ψηφιακής μετατοπίζεται από 31 Μαΐου στις 26 Ιουνίου 2013.


**ΕΣΡ: Σε διάσκεψη βρισκόταν το ΕΣΡ την περασμένη βδομάδα αν και δεν διαθέτει νόμιμη συγκρότηση συνεδριάζοντας για κρίσιμα ζητήματα,  χωρίς να έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η (παράνομη κατά το ΣτΕ) παράταση της θητείας του.


**ΔΟΛ: Ξεκινάει η διαδικασία για τη δημόσια εξαγορά του 7,91% των μετοχών του ΔΟΛ από το Σταύρο Ψυχάρη, με τη δημοσίευση του σχετικού ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας. Ο εκδότης μετά την εξαγορά θα έχει τον πλήρη έλεγχο.

**Ένωση:Υψηλές διεργασίες μεταξύ των ιδιοκτητών ΜΜΕ, κάτω από τις συνθήκες της ύφεσης, με στόχο τη δημιουργία μιας ένωσης που θα περιλαμβάνει τον κλάδο των εφημερίδων, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, και ενδεχομένως του Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: