11.5.13

Ώρα τελικού σε ΟΤΕ TV και ΑΝΤ1




Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2013 ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό (20.30) έχει απόψε διπλή κάλυψη σε ΑΝΤ1 και ο OTE TV .  Ο κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΟΤΕ TV έχει την παραγωγή και τη μετάδοση του αγώνα, σε παράλληλη σύνδεση με το ΑΝΤ1, στην ελεύθερη μετάδοση, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και  του Αντρέα Παλομπαρίνι. 




Η τηλεοπτική παραγωγή του OTE TV για τον τελικό, περιλαμβάνει 2 High Definition OB VAN με περισσότερες από 30 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 4 κάμερες super slow-motion, μακενιστικά συστήματα jimmy jib και super techno, ασύρματο και ενσύρματο σύστημα steady cam, σύστημα περιστρεφόμενης κάμερας low dolly, pitch view studio, τηλεοπτικό studio στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερα από 85 άτομα προσωπικό, δημοσιογράφους και τεχνικούς, που θα στηρίξουν τη μετάδοση του αγώνα.

Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει από τις 18.30 με pre-game εκπομπή και ζωντανές συνδέσεις από το ΟΑΚΑ με την Τρίπολη και το Πασαλιμάνι. Καλεσμένοι στα ειδικά διαμορφωμένα στούντιο του OTE TV στο ΟΑΚΑ, οι παλαίμαχοι παίκτες του Ολυμπιακού, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Αμανατίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβίλος, ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Βαγγέλης Βλάχος και ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Την εκπομπή pre-game παρουσιάζει ο Γιώργος Θαναηλάκης με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο στο σχολιασμό και  από τον αγωνιστικό χώρο οι, Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας μεταφέρουν το ρεπορτάζ, λίγο πριν την έναρξη του τελικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: