14.5.13

Ζητάνε τη φυλάκιση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ για την απεργία της Πρωτομαγιάς!


Short stories14.05.2013

Το αφιέρωμα «The 80s» του National Geographic Channel, που προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω Nova, έχει να κάνει με τους ανθρώπους, τις αποφάσεις και τις εφευρέσεις που σημάδεψαν μια δεκαετία και όρισαν το μέλλον, όπως ακριβώς αφηγούνται μερικές προσωπικότητες που έζησαν αυτές τις στιγμές. Τα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε βράδυ στις 21.00 ως και τις 16 Μαϊου  ενώ θα μεταδοθεί και με τη λογική μαραθωνίου αυτό το Σαββατοκύριακο


 «6 Μέρες»: Ο Αντώνης Δελλατόλας ανακοίνωσε τη διακοπή της έκδοσης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «6 Μέρες», που αρχικά ξεκίνησε ως ημερήσιο φύλλο για να καλύψει το κενό από την έκδοση της «Ελευθεροτυπίας». Η νέα εκδοτική απόπειρα με διευθυντή το Σεραφείμ Φυντανίδη, δεν βρήκε την ανταπόκριση του κοινού, ενώ η απόφαση συμπίπτει χρονικά με την απόφαση του Α. Δελλατόλα να επιστρέψει πίσω στην Τράπεζα Κύπρου,  την επιταγή των 500.000 ευρώ  του Π. Κυριακίδη.

**ΕΡΤ3: Νέα διοικούσα επιτροπή στην ΕΡΤ3. Το ΕΣΡ γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση των Βενιαμίν Καρακωστανόγλου, Μιχάλη Αλεξανδρίδη, πρώην γενικού διευθυντή της ΕΡΤΤ, Θεμιστοκλή Κουταλιανού και Αναστασίoυ Καζαντζίδη στην επιτροπή

**ΕΡΤ: Με την έγκριση της κυβέρνησης ο προϋπολογισμός της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, ο οποίος προβλέπει κατ΄ επιταγή των τρικομματικης κυβέρνησης κέρδη 40 εκατ. ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν στη μαύρη τρύπα του χρέους.  

**Σήμερα εκδικάζεται στα δικαστήρια η προσφυγή του προέδρου της ΕΙΤΗΣΕΕ  Πάνου Κυριακόπουλου, κατά της ΕΣΗΕΑ για την απεργία της Πρωτομαγιάς ζητώντας να απαγορευτεί κάθε άλλη απεργία στο μέλλον, απαιτώντας παράλληλα   την καταδίκη του προέδρου του Δ.Σ. Δ. Τρίμη, σε φυλάκιση ενός χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: