30.5.13

“Ολική επαναφορά” του Star με Χατζηνικολάου-Ζαχαρέα



Νίκος Χατζηνικολάου και Μαρά Ζαχαρέα στην κεντρική οθόνη του Star. Είναι μια επιλογή σχεδόν δομικού χαρακτήρα για την ελληνική τηλεόραση, με το Star να δοκιμάζει την τύχη του στον τομέα των  ειδήσεων, πεδίο όπου κινούνται ήδη ο Σκάι, ο  Alpha και η ΝΕΤ.


 Ο τηλεοπτικός σταθμός του ομίλου Βαρδινογιάννη, επιχειρεί ολική αλλαγή ταυτότητας στήνοντας, από το Σεπτέμβριο ένα νέο δελτίο ειδήσεων με κεντρική παρουσιάστρια τη Μαρά Ζαχαρέα, σύζυγο του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού Επικρατείας της ΝΔ, Θόδωρου Ρουσόπουλου.  Στο  νέο αυτό δελτίο, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει, δύο φορές τη βδομάδα, ρόλο σχολιαστή, ως εκδότης της «Real News». Παράλληλα θα μεταδίδεται από το  Star, παράλληλα με το site www.enikos.gr η εκπομπή του, η οποία μετατρέπεται σε εβδομαδιαία.


Με ένα σπάρο δύο τρυγόνια. Ο αποκλεισμένος, λόγω  Alter από την κεντρική τηλεοπτική σκηνή Νίκος Χατζηνικολάου, μετά το χτίσιμο του Real Group (“Real News” , Real FM)  επιστρέφει από ένα κανάλι που κανείς δεν θα περίμενε, λόγω της ταυτότητας του ως και σήμερα. Από τον αποκλεισμό αυτό, μάλλον κέρδισε, επιλέγοντας να μην διασυρθεί από τα τηλεοπτικά ψέματα του Μνημονίου, τα οποία παπαγάλιζαν οι συνάδελφοί του. Η Μαρά Ζαχαρέα, εργαζόμενη στο Star.gr επιστρέφει ξανά στις ειδήσεις αφήνοντας πίσω, την εποχή διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, όταν είχε το κεντρικό δελτίο αρχικά του Mega και μετά του  Alpha.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: