31.5.13

Ρώσοι στη Nova

Short stories 31.05.2013


Russia: Οι Ρώσοι στη Nova.  Η συνδρομητική πλατφόρμα εμπλουτίζει το τηλεοπτικό της μπουκέτο με δύο νέα 24ωρα διεθνή ρώσικα HD κανάλια. Πρόκειται για το Russia Today HD (RT HD), το γνωστό αγγλόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι και το RT Documentary HD (RT Doc HD), ένα νέο διεθνές κανάλι ντοκιμαντέρ. Το Russia Today είναι ένας μεγάλος ειδησεογραφικός οργανισμός που διαθέτει παρουσία σε συνολικά 19 χώρες, απασχολώντας περισσότερα από 1000 άτομα.



Mundial: Αναλογικά θα δουν ένα τμήμα των Ελλήνων το Mundial του επόμενου Καλοκαιριού (12.6-13.7.2014). Η οριστική παύση του αναλογικού σήματος προτείνεται από την ΕΕΤΤ να γίνει μετά το τέλος των αγώνων και πριν από τις 30 Οκτωβρίου 2014.
ΕΣΗΕΑ : Στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ της Αττικής κηρύσσει για την Τρίτη 4 Ιουνίου, από τις 11.00 το πρωί, ως τις 4.00 το απόγευμα η ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να συμμετάσχουν τα μέλη της στη γενική συνέλευση.

Nova: Και ποινική διάσταση έχει λάβει πλέον το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος για την τριετία 2013-16 μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε  η Forthnet στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και με την οποία ζητάει τη διερεύνηση της υπόθεσης για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα της ΕΠΟ κατά τη διαδικασία ανάθεσης των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: