25.5.13

Γερμανικός Τελικός σε ΕΡΤ και Νova



Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα στο «Γουέμπλεϊ». Ο τελικός του Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ, ξεκινάει στις 21.45 και η τηλεοπτική κάλυψη είναι διπλή από NET και Nova και τεχνολογικά αναβαθμισμένη.  Η κρατική τηλεόραση μεταδίδει τον αγώνα και σε υψηλή ευκρίνεια (ΕΤΤ HD) και μέσω internet (www.ert.gr) και η nova συμβατικά και τρισδιάστατα.


Στην ΕΡΤ η γιορτή ξεκινά από τις 20.00  με την εκπομπή  “Champions ΝΕΤ» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο  και ακολουθεί ο τελικός σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Γιώργου Τραπεζανίδη. Η μαραθώνια μετάδοση θα κλείσει με την απονομή του κυπέλλου και τα επινίκια. Στη nova το ραντεβού για το μεγάλο τελικό  είναι στις 20.30 στα κανάλια Novasports1 & Novasports 1 HD με το «Pre Game Show» σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλου. Καλεσμένος στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, θα είναι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.


Στις 21:45 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού, (NS1& NS1 HD) σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και από το Nova 3D (θέση 250) σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Ηλία Βλάχου. Η 3D μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές Nova Full Pack, Nova 3Play full ή σε οποιαδήποτε Nova 3Play υπηρεσία που έχει συνδυαστεί με όλα τα κανάλια Novasports. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί το «Post Game Show» με τον απόηχο, την απονομή του τροπαίου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ματσάρα είδαμε πάλι !! πήγα σε ένα φίλο που αγόρασε πρόσφατα 3d τηλεόραση και τρελάθηκα. ναι δεν είναι τα εφέ ων ταινιών, αλλά είναι κορυφαία αίσθηση. ψήθηκα πολύ άσχημα να βάλω κι εγώ nova, νομίζω με την προσφορά που βγάλαν για όλo το sport pack με ένα δεκάρικο στο 3play είναι ευκαιρία