28.5.13

Στο ΕΣΡ σήμερα ο Real FM για Τράγκα και "Ελληνοφρένεια"

Short stories 28.05.2013
ΕΣΡ:  Εξ αναβολής συζητούνται σήμερα στο ΕΣΡ 3 εκπομπές του Γιώργου Τράγκα στο Real και η Ελληνοφρένεια. Μεταξύ των «κατηγοριών» είναι η συγκεκαλυμμένη διαφήμιση, η ποιοτική στάθμη του προγράμματος, η προστασία των ανηλίκων και της ελληνικής γλώσσας. Επίσης, σήμερα καλείται σε απολογία και η ΕΡΤ σήμερα, για τη μη εφαρμογή της απόφαση για την επιστροφή του Euronews στους τηλεοπτικούς δέκτες όπως και για τη μετάδοση του Euronews Greece.


Μπάσκετ : Στην ΕΡΤ  παραμένουν οι εμπορικές ομάδες  του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ οι υπόλοιπες 12 της Α1 θα “μεταβιβαστούν” στη nova, με ελαφρώς βελτιωμένο οικονομικό αντάλλαγμα.

ΠΟΣΠΕΡΤ: Στους “νταβατζήδες” και λοιπούς θεσμικούς και εξωθεσμικούς φορείς αποδίδει η ΠΟΣΠΕΡΤ την προσπάθεια να κλείσει η ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας πως η εταιρεία εισφέρει κατά χρόνο με 150 εκατ. ευρώ στον κρατικό κορβανά.


Βόλεϊ: Οι οκτώ κορυφαίες εθνικές ομάδες Γυναικών στο βόλεϊ «καρφώνουν» στη nova! Έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω του Novasports 3, το 28ο διεθνές τουρνουά Montreux Volley Masters, που θα διεξαχθεί στο Μοντρέ της Ελβετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: