9.5.13

Στην ΕΡΤ ο Στουρνάρας...


Short stories09.05.2013

Alter: Δεν είναι η τελική απόφαση για το Alter αυτή που έλαβε το Πρωτοδικείου. Η απόρριψη αφορούσε το αίτημα για παράταση ενός μήνα που είχε ζητήσει ο πραγματογνώμονας για να παραδώσει το πόρισμα του για την εταιρεία και δεν ήταν το οριστικό “όχι” στο αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Συνεπώς, το Alter παραμένει ακόμη στη ζωή, έχοντας ακόμη κάποιες ελπίδες για την τηλεοπτική του επιβίωση.


Alpha: Από αυτή  τη Δευτέρα, το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha θα είναι διαθέσιμο και στη νοηματική γλώσσα μέσα από το Web TV ικανοποιώντας το  πάγιο αίτημα των Ελλήνων πολιτών με προβλήματα ακοής, οι οποίοι αγγίζουν τους 25.000-30.000 περίπου, σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Στουρνάρας: Ξανά στην ΕΡΤ ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο υπουργός Οικονομικών είναι προσκεκλημένος της εκπομπής «ΝΕΤ στα γεγονότα», με το Γιώργο Κουβαρά και το Μανώλη Σταυρουλάκη. Η προηγούμενη συνέντευξη του ήταν στην Έλλη Στάη.

ΕΡΤ: Συνάντηση με τους ανεξάρτητους παραγωγούς οπτικοακουστικών προγραμμάτων είχε χθες ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης με στόχο την ενεργοποίηση της ΕΡΤ ξανά σε αυτό τον τομέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: