8.5.13

Η συνάντηση Γκάλη Συρίγου


Short stories08.05.2013

Η συνέντευξη του Νίκου Γκάλη στο Φίλιππο Συρίγο η οποία προβλήθηκε χθες το βράδυ από τα κανάλια novasports ήταν μια μεγάλη συνάντηση. Από την μια ο παίκτης που με καλάθια και νίκες έδωσε αυτοπεποίθηση και περηφάνια στη χώρα και από την άλλη η απόλυτη φωνή του μπάσκετ. Είναι μια σημαντική επιτυχία η επιλογή της nova να καλύψει το αφιέρωμα και είναι μια τρομερή αδυναμία της ΕΡΤ που δεν θέλησε να αγοράσει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.





Ραδιόφωνο: Παραμένουν αδιάθετες από το ελληνικό δημόσιο οι συχνότητες των σταθμών που έχουν αναστείλει τη λειτουργία του. Πλην των εργαζομένων του Flash που ενεργοποίησαν τη σχετική διάταξη για να διεκδικήσουν τη συχνότητα από το ΕΣΡ και τον αρμόδιο υπουργό, οι υπόλοιπες όπως π.χ. του Best και του VFM παραμένουν κενές και οι άνθρωποι απλήρωτοι. Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να θέλει τώρα να χορηγήσει άδειες και συζητάει για ένα νέο χάρτη συχνοτήτων με περιφερειακές άδειες.

YouTube: Συνδρομητική υπηρεσία με αρχικά 50 κανάλια και κόστος συνδρομής 1.99 δολάρια το μήνα, εξετάζει το Youtube, σύμφωνα με δημοσίευμα των  Financial Times. Μέρος των εσόδων θα διατίθεται στα κανάλια και τους παραγωγούς περιεχομένου.

ΕΣΗΕΑ: Δημοσιεύτηκε στον κυριακάτικο Τύπο, η πρόσκληση της ΕΣΗΕΑ για την ετήσια γενική συνέλευση, με πρώτη μέρα σύγκλισης, τη 31η Μαΐου, δεύτερη την 1η Ιουνίου και τελική στις 4 Ιουνίου.

ΕΔΟΕΑΠ: Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει  ο ΕΔΟΕΑΠ, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΠΣΑΤ και με την υποστήριξη του Γενικού Νομαρχιακoύ Νοσοκομείου Αθηνών “Η Ελπίς” , στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, την Τετάρτη 15 Μαΐου,  (10.00 – 14.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: