25.5.13

Νόμιμη η απεργία της Πρωτομαγιάς (ακόμη)

Short stories 25.05.2013

ΕΣΗΕΑ: Νόμιμη έκρινε την απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ την Πρωτομαγιά το δικαστήριο, απορρίπτοντας τη σχετική προσφυγή του Star. Ο τηλεοπτικός σταθμός είχε ζητήσει με αγωγή του να φυλακιστεί για την κήρυξη της απεργίας, μόνο ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμης. Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, οι δικηγόροι της εταιρείας ζήτησαν την απόσυρση του συγκεκριμένου σκέλος της αγωγής, Κάτι που δεν δέχθηκε ο Δ. Τρίμης ζητώντας να αποφανθεί το δικαστήριο για το συγκεκριμένο ζήτημα.


ΕΣΡ: Το ενδεχόμενο να εκδώσουν ανακοίνωση εξετάζει το ΕΣΡ για την «απόφαση 241» περί του ΑΡΤ TV. Η πλειοψηφία υποστηρίζει πως δεν χορηγήθηκε με έμμεσο τρόπο πανελλαδική ψηφιακή εκπομπή στο Κανάλι του προέδρου του ΛΑΟΣ, παρά μόνο ψηφιακή εκπομπή στη Θεσσαλονίκη. Στο μεταξύ το κανάλι εκπέμπει ήδη σε πολλά μέρη της χώρας...


Action24: Εκτός από το μεγάλο τελικό του Champions League υπάρχει και ένας, πιο μικρός στη Σκοτία. Την  Κυριακή αυτό το  Actions24 μεταδίδει (17:00)  τον τελικό Κυπέλλου Σκοτίας ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν – και Σέλτικ .


ΕΤ1: Απευθείας από τη Σεβίλλη θα μεταδώσει  η ΕΤ1 το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας την Κυριακή 2 Ιουνίου (12.00), σε περιγραφή του Φανη Σκυφτά. Οι Έλληνες αθλητές έχουν μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση μεταλλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: