22.5.13

Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του Τράγκα

Short stories22.05.2013

Play offs:  Η 3η αγωνιστική των Play offs της Superleague έρχεται στα κανάλια Novasports! Απόψε οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα  με τον  Ατρόμητο (18.15) από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και τον αγώνα του  Αστέρας Τρίπολης με τον  ΠΑΟΚ (20.30) από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Κωστή Μπότσαρη. 



Τράγκας: “Δεν πουλάω τους φίλους μου” είπε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του στο Real  απαντώντας στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από το ενδεχόμενο συνεργασίας και με το ραδιόφωνο του Σκάι, εκτός από την τηλεόραση του ίδιου ομίλου.

“Πόθεν έσχες”:  Ως τις 30 Ιουνίου στην Αρχή Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις “πόθεν έσχες” όλοι οι δημοσιογράφοι μέλη των Ενώσεων Συντακτών, καθώς και όσοι προσφέρουν δημοσιογραφικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις ΜΜΕ.


“Αγγελιοφόρος”: 48ωρη απεργίας ως τις 5 το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής κήρυξε η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης στην εφημερίδα “Αγγελιοφόρος” και στο site www.agelioforos.gr, για την άρνηση της ιδιοκτησίας να καταβάλει δεδουλευμένα και για την πρόθεση της να μειώσει κι άλλο τις περιορισμένες αμοιβές των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: