21.5.13

Όταν το υπουργείο οικονομικών κάνει και τηλεόραση...


Short stories

ΟΠΑΠ TV: Μετά από δύο χρόνια παρουσίας σε 5.000 πρακτορεία όλης της χώρας η ΟΠΑΠ TV προχώρησε στη δημιουργία νέου On Air Look. Η τηλεόραση της ΟΠΑΠ ΑΕ με νέα, ανανεωμένη εικόνα, μεταδίδει live ποδοσφαιρικούς αγώνες από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως η ολλανδική Α’ εθνική: Eredivisie, η βελγική: Pro league, η δανέζικη Λίγκα, το πρωτάθλημα Ελβετίας, η ρωσική: Premier league και τα κύπελλα Σκοτίας, Ολλανδίας και Ουκρανίας.





ΕΡΤ: Απλώς δεν φτάνουν. Το ποσό που έχει προϋπολογίσει το υπουργείο Οικονομικών για τη μετάδοση προγράμματος της ΕΡΤ (!)  ύψους 27,8 εκατ. ευρώ, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του  Champions League (10,2 εκατ. ευρώ), της  Formula 1 (2 εκατ. ευρώ) και των λοιπών αναγκών της ΕΡΤ. Το γεγονός πως η ΕΡΤ θα διαθέσει τα διπλάσια χρήματα στη ΛΑΓΗΕ για φωτοβολταϊκά πάνελ τα λέει όλα. Η μάχη στο Ραδιομέγαρο, μεταξύ των ανθρώπων του Σ. Κεδίκογλου και του Γ. Στουρνάρα, ξεκίνησε...

ΑΕΚ:  Ενδιαφέρον για τη μετάδοση των αγώνων της ΑΕΚ στη Γ Εθνική κατηγορία δείχνουν nova και  OTE TV, διεκδικώντας τους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας. Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ αναμένεται πως θα έχει επιπτώσεις και στην οικονομική αξία του πρωταθλήματος SuperLeague

ΟΤΕ TV:  Με τις αστυνομικές μίνι σειρές, “Zen” και “Good Cop”, από την κορυφαία εταιρεία παραγωγής του BBC, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του OTE TV. Και οι δύο σειρές θα προβληθούν σε ποιότητα high definition στο κινηματογραφικό κανάλι OTE Cinema 1HD. 


«Computer»: Μόνο σε ψηφιακή έκδοση θα κυκλοφορεί πλέον το περιοδικό «Computer Για Όλους», το οποίο μετρά 30 χρόνια ζωής.  Από το επόμενο τεύχος (#345) το περιοδικό θα διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά για ανάγνωση σε διάφορες πλατφόρμες (υπολογιστής, notebook και ταμπλέτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: