16.5.13

Η Λίνα Αλεξίου παραμένει δημοσιογράφος


Short stories16.05.2013

ΕΣΡ: Τη διαφωνία της για την απόφαση του ΕΣΡ να θέσει στο αρχείο την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του Mega για την παραποίηση των δηλώσεων του βουλευτή του, Β. Διαμαντόπουλου δημοσιοποίησε η Λίνα Αλεξίου. Κατά την κρίση της αντιπροέδρου  του ΕΣΡ θα έπρεπε να επιβληθεί στον σταθμό πρόστιμο 50.000 ευρώ για σοβαρή παράλειψη ελέγχου (διασταύρωσης) του αποσπάσματος οπτικο-ακουστικού υλικού που παρέλαβε ως «είδηση» και μετέδωσε».

Πρωταθλητής»: Την αναστολή της χθεσινής 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας στον “Πρωταθλητή”, αποφάσισε  μετά τη γραπτή δέσμευση του εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας Σωτήρη Πουλόπουλου, για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.
Flash: Την άμεση υπογραφή της απόφαση του ΕΣΡ που δίνει το Flash στους εργαζόμενους, και την επέκταση της και σε άλλες περιπτώσεις, ζητούν από το Σίμο Κεδίκογλου, η ΕΣΗΕΑ, η ΕΠΗΕΑ και η ΕΤΕΡ.

Τεχνικές Εκδόσεις: Την παραχώρηση για 5 χρόνια του τίτλου των «4 τροχών» σε ελληνική εκδοτική εταιρεία,  που δεν κατονομάζει ανακοίνωσαν οι Τεχνικές  Εκδόσεις, και ενώ συζητείται το κλείσιμο της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: