11.5.13

Αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους


Short stories

Κουρής: Αποφυλακίζονται ο Γιώργος Κουρής και ο γιος του Ανδρέας, μετά από απόφαση του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών, το οποίο έκανε δεκτή την προσφυγή τους. Το συμβούλιο  αντικατέστησε την κράτηση τους με αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους επιβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ στο Γιώργο Κουρή και 100.000 ευρώ στον Ανδρέα Κουρή, καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Οι δύο επιχειρηματίες είχαν κριθεί προφυλακιστέοι για χρέη από μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών του  Alter, ύψους περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.


**Αναστολή: Την αναστολή έκδοσης των περιοδικών των Τεχνικών Εκδόσεων αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρείας η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης. Με επιστολή τους, 19 εργαζόμενοι θέτουν θέμα για την πώληση του 33,3% της εταιρείας στις Εκδόσεις Λυμπέρη που κατέρρευσαν.

Διαφάνεια : Να επιβληθεί η νομιμότητα και η διαφάνεια στη λειτουργία των Μ.Μ.Ε., ζήτησε ο Γ. Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γ. Σούρλας κατά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Σ. Κεδίκογλου,και τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ι. Λασκαρίδη. Είχε προηγηθεί η τρίμηνη παράταση της θητείας του ΕΣΡ, κατά παράβαση της νομολογίας του ΣτΕ!

 Superleague K17:! Από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα θα διεξαχθεί στην Ξάνθη το Final Four του Πρωταθλήματος Superleague K17(NS2), με τους Δ. Κανέλλακη και Γ, Πάγκο στην   περιγραφή των αγώνων, Ολυμπιακού-Ξάνθης  και ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: