18.5.13

Μπάλα και "4 Τροχοί"


Short stories18.05.2013

Play offs: Η 2η αγωνιστική των Play offs της Superleague «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports αύριο Κυριακή. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΣ (18:15 NS2 & NS2 HD) σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα και  Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (NS1) σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου.



CCTV-ΕΡΤ: Τη διεύρυνση της συνεργασίας με της ΕΡΤ και του ΑΠΕ και την κινεζική τηλεόραση και το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ανακοίνωσε ο Σ. Κεδίκογλου. Τη συνεργασία με τη CCTV είχε ξεκινήσει η διοίκηση Στεφάνου-Ταγματάρχη στην  ΕΡΤ.

«4 Τροχοί»: Στην εταιρεία «Alpha Editions” φαίνεται πως παραχωρείται ο τίτλος των 4 «Τροχών» από τις Τεχνικές Εκδόσεις. Πρόκειται για την εταιρεία του  Alpha και των Αττικών Εκδόσεων που απέκτησε 4 τίτλους από τις εκδόσεις Λυμπέρη. 


**Αγλαΐα Λιάτσου: Αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση της Plus Productions η Αγλαΐα Λιάτσου. Πρόκειται για την εταιρεία παραγωγών που συνεργάζεται με τον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: