23.5.13

Προληπτικά στο τμήμα1

Short stories23.05.2013

ΟΤΕ TV:  Η απονομή του Κυπέλλου Ιταλίας στον τελικό των «αιωνίων» αντιπάλων της Ρώμης, Ρόμα-Λάτσιο (Κυριακή 26 Μαΐου, 19.00, OTE Sport1HD), σπουδαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι από La Liga, Bundesliga 1, 2 και Copa Libertadores, ο έκτος αγώνας της  Formula 1 στο Monte Carlo, καθώς επίσης τα playoff ΝΒΑ και η regular season ACB, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στις 40 live αναμετρήσεις  αυτή την εβδομάδα στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. 


Φωτορεπόρτερ:  Την απαράδεκτη συμπεριφορά ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας καταγγέλλει με ανακοίνωση της  η ‘Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για την προσαγωγή του  Νίκου Γιακουμίδη του πρακτορείου Assosiated  Press, σε αστυνομικό τμήμα, επειδή φωτογράφιζε στο δρόμο.

ΕΔΟΕΑΠ: Τη Δεύτερα 27 Μαΐου συγκαλείται η πρώτη τακτική γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ. Αν δεν υπάρξει απαρτία, όπως και αναμένεται, η δεύτερη συνέλευση είναι προγραμματισμένη στις 6 Ιουνίου και η τελικά στις 13 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.

**Δίκη: Αύριο, Παρασκευή, δικάζεται στο Γ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Σεραφείμ Κοτρώτσος  για τη μη καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσεων κατά την τελευταία διετία στους εργαζόμενους των  “Αποκαλύψεων”. Ο Σ. Κοτρώτος ήταν εκδότης της εφημερίδας, η οποία και έκλεισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: