20.4.13

Ψηφιακή TV με καθυστέρηση


Short stories20.04.2013

Ψηφιακή Κρήτη: Στις 2.00  το πρωί της  31ης Μαϊου θα ξεκινήσει η ψηφιακή μετάδοση όλων των τηλεοπτικών προγραμμάτων  από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο Νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» στο Νομό Χανίων, ενώ παράλληλα θα διακοπεί η εκπομπή του τηλεοπτικού αναλογικού σήματος . Περίπου 350.000 κάτοικοι του νησιού θα αποκτήσουν πρόσβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, καθώς θα καλυφθούν οι πόλεις του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου, των Χανίων καθώς και τμήμα των συγκεκριμένων νομών.



**”Ελευθεροτυπία»-Οικονομόπουλος: Ανακοινώσεις για το μέλλον της εφημερίδας, πρόκειται να κάνει το απόγευμα της Δευτέρας, ο εκδότης της «Ελευθεροτυπίας» Χάρης Οικονομόπουλος στο προσωπικό.

** «Ελευθεροτυπία» -Τσίπρας: Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη στην «Ελευθεροτυπία» η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα και η συνάντηση με την ιδιοκτησία και τη διεύθυνση. Την Πέμπτη είδε την «ομάδα» του «Πρώτου Θέματος».

**ΔΟΛ-ταμπλέτες: Χωρίς μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, οι ταμπλέτες του ΔΟΛ την πρώτη εβδομάδα διάθεσης του προϊόντος. Φαίνεται πως αυτή η ψηφιακή διάθεση των εντύπων του ΔΟΛ δεν έχει γίνει κατανοητή από το κοινό, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως η κρίση σαρώνει τους πάντες και τα πάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: