4.4.13

Η Ευρώπη που ενώνει, σε Nova και ΑΝΤ1




Τρίτη συνεχόμενη βραδιά ποδοσφαίρου  και η σκυτάλη από το Champions League περνάει στο Europa League με ζωντανές μεταδόσεις  στη Nova και τον ΑΝΤ1 για την προημιτελική φάση.


Στην ελεύθερη τηλεόραση το πρώτο ραντεβού είναι στις 21.30 με το  Pre Game Show του αγώνα Φενερμπαχτσέ- Λάτσιο. Τριανταπέντε λεπτά αργότερα ζωντανά  την Κωνσταντινούπολη, σε μία από τις πιο "καυτές" έδρες της Ευρώπης, το Σουκρού Σαράτσογλου, την αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ με τη Λάτσιο, σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου.

 Η nova  σε υψηλή ευκρίνεια  θα μεταδώσει  τους αγώνες Μπενφίκα – Νιουκάστλ (22.05, NS1 & NS1HD, , Τσέλσι – Ρουμπίν Καζάν και Τότεναμ – Βασιλεία (22.05, «Λεπτό προς λεπτό» από το Novasports4) για την φάση των «8» του θεσμού.  Η Μπενφίκα υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» την Νιουκάστλ και θέλει να πάρει σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς στην Αγγλία, ενώ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι θα κοντραριστεί με την Ρουμπίν Καζάν. Τέλος, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την Βασιλεία, σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Με τη λήξη των αγώνων, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος θα παρουσιάσει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.


H nova  ετοιμάζει και μία τρισδιάστατη μετάδοση. Το «παιχνίδι του θρόνου» για τον «βασιλιά» της Ευρώπης στο Champions League θα μεταδοθεί στο τρισδιάστατο «γήπεδο» της υπηρεσίας Nova 3D. Oι συνδρομητές Nova Full Pack, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαΐου και σε 3D διάσταση στην θέση 250.

Δεν υπάρχουν σχόλια: