5.4.13

Συλλήψεις και απειλές για μηνύσεις



Short stories 05.04.2013

**Πρόταση για τη διενέργεια περιοδικής δημοσκόπησης  για τους δείκτες... αισιοδοξίας της ελληνικής κοινωνίας θα συζητήσει σήμερα το ΔΣ της ΕΡΤ, μεταξύ θεμάτων όπως η τοποθέτηση ανταποκριτών στο Τορόντο του Καναδά και την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ. Στη συνεδρίαση αυτή μπορεί να παραστεί και ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης, χωρίς δικαίωμα παρέμβασης, καθώς δεν έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ ο διορισμός του.  Τα δύσκολα από τη Δευτέρα.


**Με νομικά μέσα αφήνει να εννοηθεί πως θα απαντήσει στο δημοσιογράφο-εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη, ο Ανδρέας Βγενοπουλος μετά το δημοσίευμα του «ΗΟΤ DOC» που αναφέρεται στις δραστηριότητες του στην Κύπρο.  Ο Α,. Βγενόπουλος «ως δημόσιο πρόσωπο» πρέπει να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτει  το περιοδικό, απαντά ο Κ. Βαξεβάνης.

**Ελεύθερος αφέθηκε ο διαφημιστής Μάκης Σεριάτος, ο οποίος έλαβε για σήμερα προθεσμία να απολογηθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Οι οφειλές του Μ. Σεριάτου προς το ΙΚΑ ανέρχονται σε 242.000 ευρώ.

**Στον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη μεταβιβάστηκε το εβδομαδιαίο περιοδικό «TV Box & Stars» από τον όμιλο της «Καθημερινής». Ο Γ. Φιλιππάκης εκδίδει ακόμη τις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: