2.4.13

Βλέπουν Mega...


Short stories 02.04.2013

**Παραμένει στην πρώτη θέση της θεαματικότητας το δελτίο ειδήσεων του Mega με 23,6% και το Μάρτιο (Δευτέρα-Κυριακή. Το δελτίο ειδήσεων του Alpha παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση με 21,3% και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 18,7%. Το δελτίο ειδήσεων του Star είναι στο 11,9% εκείνο του Σκάι  με 7%, ενώ στο 4,2% υποχώρησε της ΝΕΤ εξαιτίας των πειραματισμών και των απεργιών του Σαββατοκύριακου τις οποίες προκηρύσσει η ΠΟΣΠΕΡΤ.


**Από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, αναμένεται να κριθεί σήμερα ο υποψήφιος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι προέρχεται από το χρηματοοικονομικό κλάδο, με τελευταία στάση στο ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς προηγούμενη εμπειρία στα ΜΜΕ.

**Σε ακρόαση σήμερα στο ΕΣΡ ο ραδιοφωνικός σταθμός  Flash, του οποίου η διοίκηση δεν πληρώνει τους εργαζόμενους. Ομάδα εξ αυτών έχει κάνει αίτηση με βάση το άρθρο 32 του ν.4109/2013 για να αναλάβει τη λειτουργία του.

** Απολύοντας τους δημοσιογράφους, Χριστίνα Αμερικάνου, Μαρία Κολώνα και Μαρίκα Κουζηνού, απάντησε η ιδιοκτησία της εφημερίδας “Βραδυνή”στη διαμαρτυρία των απλήρωτων εργαζομένων. Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε νέα 24ωρη απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: