23.4.13

Media χωρίς στρατηγική


Short Stories23.04.2013

 ΕΡΤ: Παρέμβαση επιχειρούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ με τη συνδρομή της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ. Το μεσημέρι της Τετάρτης δηλώνουν πως θα παρουσιάσουν “τα σχέδια εκποίησης της ΕΡΤ”, “την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος μέσω «χρυσοφόρων» Συμβάσεων Προσωπικού Ειδικών Θέσεων  Ειδικών Συμβούλων, μικτών και εξωτερικών παραγωγών, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο”  και θα δώσουν εξηγήσεις γιατί απεργούν τις τελευταίες 7 εβδομάδες και τη μή καταβολή δεδουλευμένων επί 6 μήνες.



**Ελευθεροτυπία: Δεν θα πάει(προς το παρόν) ο Γιάννης Ντασκας στην «Ελευθεροτυπία», όπως ανακοίνωσε ο εκδότης της, Χάρης Οικονομόπουλος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης με τους εργαζόμενους. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Αλέξη Τσιπρα με τη διοίκηση και τους διευθυντές της εφημερίδας, ύστερα και από το θόρυβο που έγινε με το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας για τον τρόπο που χειρίστηκε μια δημοσκόπηση της Metron Analysis και τις απόψεις των ερωτώμενων για τη Χούντα.

**ΕΣΡ: Χωρίς νόμιμη συγκρότηση το ΕΣΡ αφού έληξε και η τρίτη παράταση των παρατάσεων για την επιλογή των νέων μελών του συμβουλίου. Η  Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής δεν κατέληξε σε συμφωνία.


**Βόλει: Τον προπονητή του Ολυμπιακού , Δημήτρη Καζάζη, τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» Κώστα Χριστοφιδέλη, και τους Μπόγιαν Γιορντάνοφ και Γιώργο Στεφάνου υποδέχεται σήμερα η  εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, (19.00, Novasports 1 & Novasports 1 HD).

**Toradiofono: Ξεκίνησε χθες να εκπέμπει ιντερνετικά το www.toradiofono.gr με τους Κυριακή Αιλιανού,  Ελένη Γιαννοπούλου Σώζωνα Ηρειώτη,  Οδυσσέα Ιωάννου, Χρήστο Καρυώτη, Χρήστο Κορτσέλη, Όλγα Λασκαράτου, Βιβή Παπαστάθη, Χρήστο Παπαμιχάλη και Βάσια Ρεντούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: