16.4.13

Απορούν οι Γάλλοι για το κόψιμο του Euronews


Short stories16.04.2013

Euronews: H  “SD” στο γαλλικό περιοδικό Le Nouvel Observateur με αφορμή δημοσίευμα της στήλης για τη διακοπή μετάδοσης του  Euronews από την  ελληνική κυβέρνηση «Η αναμετάδοση του ενημερωτικού καναλιού της Ευρώπης έχει σταματήσει από το Φεβρουάριο στην Ελλάδα, πράγμα που αποτελεί νιοστό παράδειγμα των δυσλειτουργιών της χώρας», αναφέρει στο  δημοσίευμα του, ο  Βανσέν Μονιέ. Στο περιοδικό υπάρχει αναφορά  και στην επισήμανση της «SD» πως «για πρώτη φορά από την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, κόπηκε το σήμα τηλεοπτικού σταθμού με αυτό τον τρόπο, χωρίς να υπάρξει ούτε μια σοβαρή πολιτική αντίδραση, για τον περιορισμό της πολυφωνίας».



**Flash: Καταδικάζει το Διασωματειακό την παρέμβαση της ΕΙΙΡΑ στο ΕΣΡ  για το μέλλον του Flash. Με ανακοίνωσή του εγκαλεί την ΕΙΙΡΑ πως ζητάει από το ΕΣΡ να παίξει ρόλο συνταγματικού δικαστηρίου, υπερβαίνοντας το νόμο.

** ΔΟΛ: Με αγωνία περιμένουν στο ΔΟΛ την ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού στο εγχείρημα της διάδοσης του περιεχομένου του συνδρομητικά με ταμπλέτες. Η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη, από την άλλη οι κυκλοφορίες είναι φθίνουσες.

** ΕΣΡ: Δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανένα το γεγονός πως έληξε άλλη και παράταση της θητείας των μελών του ΕΣΡ, χωρίς η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής να καταλήξει σε νέα πρόσωπα. Ποιος ωφελείται από την  καθυστέρηση αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: