17.4.13

"Ερχεται" διατησία για το Champions League


Short stories17.04.2013

Champions League-ΕΡΤ: Σε αλλαγές είναι διατεθειμένος να προχωρήσει ο Γκίκας Μάναλης στην ΕΡΤ. Σύμφωνα  με πληροφορίες ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ  θα προτείνει την αντικατάσταση του  Πέτρου Μάη από τη θέση του γενικού οικονομικού διευθυντή της εταιρείας. Την  ίδια ώρα η ΕΡΤ έχει αρχίζει ήδη τις προετοιμασίας για να προχωρήσει σε διαιτησία  προσφεύγοντας στα ελβετικά δικαστήρια για τη συμφωνία της με την TEAM για τα δικαιώματα του Champions League.


**Mega: Πρόστιμα 30.000 ευρώ στο Mega  για υποβάθμιση προγράμματος» στην εκπομπή «Πρωϊνό» μου και για λανθασμένη σήμανση  και την απογευματινή προβολή, σε επανάληψη,  της τηλεοπτικής σειράς «Δύο ξένοι»

**ΣΥΡΙΖΑ: Μειωμένη είναι η τηλεοπτική προβολή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές ως και τον Ιούλιο του 2012. Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του ΕΣΡ ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται κατά 5,5 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με το εκλογικό του ποσοστό, ενώ αντίθετα υπάρχει άφθονος χρόνος για την τρικομματική κυβέρνηση.

**Τεχνικές Εκδόσεις: Από την ημέρα διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης θα τεθούν σε ισχύ οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ των Τεχνικών Εκδόσεων που οδεύουν προς κλείσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: