9.4.13

Συνέντευξη Τσίπρα στον Παπαχελά


short stories09.04.2013

Nova-Odeon: Στην ανανέωση της συμφωνίας της με την Odeon για την πρώτη τηλεοπτική προβολή των ταινιών στην Ελλάδα, προχώρησε η Odeon . Η νέα συμφωνία εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών μέσω PC & Tablets, καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand, υποστηρίζοντας τη στρατηγική της Nova για διάθεση κινηματογραφικού περιεχομένου, μέσω των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών που θα λανσάρει στο προσεχές διάστημα. Μόλις μερικές μέρες πριν η nova ανακοίνωσε και τη συμφωνία της με τη Warner Bros.



**Τσίπρας-“Νέοι φάκελοι”: Απόψε, στις 23.15, ο Αλέξης Παπαχελάς φιλοξενεί τον Αλέξη  Τσίπρα στην τηλεόραση του Σκάι σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

**ΔΟΛ-ΧΑΑ: Δημόσια πρόταση για την αγορά των μετοχών  του ΔΟΛ οι οποίες διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο, κατέθεσε ο Σταύρο Ψυχάρης, κάτοχος του 92.085% της εταιρείας. Η τιμή εξαγοράς ορίστηκε στο 0,64 ευρώ ανά μετοχή.

** Flash-ΕΣΡ: Σήμερα συνεδριάζει το ΕΣΡ με αντικείμενο την πρόταση των εργαζομένων για την ανάληψη της λειτουργίας του σταθμού, ο ιδιοκτήτης του οποίου καταζητείται στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: