4.4.13

Αίτηση αποφυλάκισης


Short stories04.03.2013

**Τα δικαιώματα του περιοδικού “ΟΚ!” στην Αλβανία απέκτησε ο όμιλος ΑΝΤ1, μετά από συμφωνία της θυγατρικής του εταιρείας “Δάφνη Επικοινωνίες μετά από συμφωνία με την εκδότρια-ιδιοκτήτρια του τίτλου Northern & Shell Ltd στην Μεγάλη Βρετανία. Η πρεμιέρα της κυκλοφορίας του περιοδικού στην τοπική αγορά θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου. Ταυτόχρονα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα κυκλοφορίας της συγκεκριμένης έκδοσης του περιοδικού για την Ιταλία, την Ελλάδα, το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο.


**Να ακυρωθεί το ένταλμα για την προσωρινή τους κράτηση ζητούν με αίτημά του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας ο  Γιώργος Κουρής και ο Ανδρέας Γ. Κουρής, μια βδομάδα μετά την προφυλάκισή τους για το αδίκημα της μη καταβολής φόρων μισθών υπηρεσιών, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.


**Ο Σταύρος Ψυχάρης, κατέθεσε πως ο Γ. Κουρής ήταν και είναι μέτοχος του Alter αλλά δεν είχε σχέση με τη διοίκηση του καναλιού, με την οποία ήταν επιφορτισμένος ο Κ. Γιαννίκος. Ο Ν.  Χατζηνικολάου κατέθεσε πως ο Ανδρέας Κουρής δεν είχε ανάμιξη στις εταιρικές υποθέσεις του Alter.

**Νέα 48ωρη απεργία κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στην «Εξπρές» έως και το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η ιδιοκτησία της εφημερίδα “αρνείται να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: