3.4.13

Δεν θέλουν οι ιδιοκτήτες συνεταιριστικά ραδιόφωνα


Short stories03.04.2013

**Ο Γκίκας Μάναλης είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, μετά και τη χθεσινή έγκριση της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής και τη θετική γνωμοδότηση της Ολομέλειας του ΕΣΡ. Σημειώνεται πως ο Α. Κακλαμάνης δήλωσε «παρών», ενώ δύο μέλη του ΕΣΡ, ο Γ,. Στεφανάκης και η Ε. Δεμίρη, απουσίαζαν. Μεταξύ άλλων, ο Γ. Μάναλης δεσμεύτηκε πως δεν θα προχωρήσει σε συρρίκνωση της  ΕΡΤ, όπως ζητάει ο Γ. Προβόπουλος, αλλά σε ανάπτυξη.



**Απαγορεύει τη δικτύωση του ιντερεντικού προγράμματος του www.zougla.gr με σταθμούς της επαρχίας το ΕΣΡ. Η Αρχή επέβαλε χθες πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στους σταθμούς Μεσόγειος TV (Μεσσηνία), Patra TV (Αχαϊα), Δέλτα TV (Έβρος), Κρήτη TV(Ηράκλειο) και Αρχιπέλαγος TV (Λέσβο).

** “Βέτο” της ΕΙΙΡΑ στην προοπτική μεταβίβασης του Flash στους εργαζόμενους. Η Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής ζήτησε ακρόαση από το ΕΣΡ για το θέμα το οποίο θα συζητηθεί την επόμενη βδομάδα.

**Αύριο είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρεία «Μακεδονικές Εκδόσεις», η οποία και εξέδιδε τον «Αδέσμευτο Τύπο», υπό το Δ. Ρίζο. Εικάζεται πως θα αναβληθεί.

**Την ίδια ώρα στον «Επενδυτή», την άλλη εφημερίδα των Δ. Μπενέκου και Α. Σκαναβή επικρατεί ανησυχία μετά την απόφαση για την υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: