12.4.13

Και άλλο λουκέτο


Short stories

Δομημένα ομόλογα: Αποφυλακίστηκε μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δημήτρης Καπράνος, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος από τον Νοέμβριο του 2011 για την υπόθεση του δομημένου ομολόγου αξίας 130 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προμηθευτεί το Ταμείο. Ο δημοσιογράφος στην αίτηση που υπέβαλε προς το Συμβούλιο για να αποφυλακιστεί, υποστήριζε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, αφού πλέον δεν έχει τη θέση του στο ταμείο των δημοσιογράφων.
 


Κλείσιμο; “Δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις αντιμετώπισης των εντεινόμενων οικονομικών προβλημάτων προκειμένου να εκδοθούν τα περιοδικά” αποφάσισε το ΔΣ των Τεχνικών Εκδόσεων. Το επόμενο διάστημα θα συγκαλέσει τη γενική συνέλευση της εταιρείας για να ληφθεί η τελική απόφαση, αν θα συνεχίσει να λειτουργεί ή όχι.

**Mega: Αντίστροφη μέτρηση και για τους μετόχους της Τηλέτυπος. Την επόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της εταιρείας για  να ληφθεί η απόφαση περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, ως και 20 εκατ. ευρώ.

**Volleyleague:  Απευθείας θα μεταδώσει το Novasports 4, από την Δευτέρα 15 Απριλίου την τελική φάση του πρωταθλήματος της Volleyleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παμβοχαϊκό. Τους δύο πρώτους αγώνες θα περιγράψουν οι,  Ισίδωρος Πρίντεζης και Παντελής Λώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: