10.4.13

Παίζοντας με τις τιμές στη διαφήμιση...


Short stories10.04.2013

Βόλει Γυναικών: To διήμερο 12-13 Απριλίου το Novasports 4 θα μεταδώσει απευθείας το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ηρακλή Κηφισιάς και του Φιλαθλητικού Λάρισαϊκού. Στον πρώτο ημιτελικό στις 17.30 ο Ηρακλής Κηφισιάς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στις 20.00 η ΑΕΚ θα παίξει με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκού, με έπαθλο την είσοδο στο τελικό.


**ΕΡΤ-Euronews: Επιστολή προς την ΕΡΤ έστειλε ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ι. Λασκαρίδης με το ερώτημα αν έχει συμμορφωθεί με την  απόφαση της Αρχής για τη μετάδοση του Euronews.

**Συχνότητες: Δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της η κυβέρνηση μετά την προαναγγελία Κεδίκογλου για την προκήρυξη των ψηφιακών συχνοτήτων. Το ΕΣΡ διευκρινίζει πάντως πως κατέθεσε την πρόταση του για τις άδεις στις 28.12.2012 στη Βουλή.

**Διαφήμιση: Σε μείζον ζήτημα εξελίσσεται για τους τηλεοπτικούς σταθμούς η επιλογή των διαφημιζόμενων της συρρίκνωσης  του διαφημιστικού τους προϋπολογισμού συνοδευόμενη με αιτήματα για μείωση των τιμών έως και 70%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: