13.4.13

Παραιτήσεις στελεχών στον Alpha



Short stories13.04.2013

Nova: Την αντικατάσταση των αποκωδικοποιητών παλαιάς τεχνολογίας MPEG2  με αποκωδικοποιητές τελευταίας τεχνολογίας MPEG4, σε όλους τους συνδρομητές της, σχεδιάζει η nova.  Στόχος είναι να μπορούν να έχουν όλοι οι συνδρομητές πρόσβαση στα τηλεοπτικά προγράμματα High Definition και 3D, που σημαίνει αυξημένα έσοδα. Επίσης στόχος της  Forthnet είναι να αναπτύξει εντός του έτους την πλατφόρμα web tv για τη μετάδοση των αθλητικών γεγονότων και των κινηματογραφικών ταινιών.



**Alpha: Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, υπέβαλε ο Λαυρέντης Αλβέρτης. Προηγήθηκε προ ημερών η παραίτηση του Νίκου Γιατρομανωλάκη από τη διεύθυνση μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

** Body in Balance: Αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμα του ΟΤΕ TV μεταδίδει το πρόγραμμά του το κανάλι Body in a Balance μετά και την αποχώρησή του από την επίγεια τηλεόραση και την αντικατάστασή του από το GR TV του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου  .

**Απεργία: Μετά την ΕΡΤ οι 48ωρες απεργίες του Σαββατοκύριακου επεκτείνονται και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας καθώς  “δεν καταβάλλονται παράνομα και καταχρηστικά δεδουλευμένες αποδοχές για τις Κυριακές και τις εξαιρέσιμες ημέρες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: