28.3.13

Ανανέωση της συμφωνίας nova-Warner Bros




Στα κανάλια Νοvacinema, συνεχίζουν να παίζουν όλες οι ταινίες της Warner Bros, αποκλειστικά, σε πρώτη HD προβολή. Η Nova συνεχίζει τη στενή και μακροχρόνια αποκλειστική της συνεργασία με την Warner Bros, εξασφαλίζοντας για τους συνδρομητές της την πρώτη τηλεοπτική προβολή των νέων μεγάλων επιτυχιών του ιστορικού χολιγουντιανού στούντιο, λίγο μετά την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.  Στη “διαδρομή” υπήρξε και μια διακοπή, όταν η Warner συνεργάστηκε το 2000 με την Alpha Digital.


Επιστροφή στο σήμερα.Οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν την πρώτη τηλεοπτική πρεμιέρα των ταινιών της Warner Bros και τη νέα σεζόν, 2013-2014: «Τζακ ο Κυνηγός των Γιγάντων», «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», «The Hangover Part III», «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι», «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», αλλά και την οσκαρική επιτυχία της χρονιάς, «Επιχείρηση: Argo» του Μπεν Αφλεκ.

Η ενδιαφέρουσα παράμετρος της συμφωνίας είναι πως επεκτείνεται και σε άλλους τρόπους μετάδοση.  Η νέα συμφωνία Nova-Warnet Bros  εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση μέσω PC & tablets, καθώς επίσης και On demand. Το επόμενο διάστημα η nova ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη διάθεση οπτικοακουστικού προγράμματος σε υπολογιστές και ταμπλέτες, οι
οποίες έχουν εσχάτως μεγάλη απήχηση. Η nova εξακολουθεί να έχει τις συμφωνίες με όλα τα μεγάλα στούντιο των ΗΠΑ, έχοντας το δικαίωμα πρώτης προβολής των ταινιών στη συνδρομητική τηλεόραση, σε αντίθεση με τον ΟΤΕ ο οποίος προς το παρόν εξασφαλίζει ταινίες από τα στούντιο λίγο πριν τη μετάδοσή τους στην ελεύθερη τηλεόραση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: