29.3.13

Πάει ΕΡΤ ο Προβόπουλος


Short stories29.03.2013                                                             

**Ο Γιώργος Προβόπουλος, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας είναι καλεσμένος της εκπομπής “ΝΕΤWEEK» με την Έλλη Στάη, αυτή τη Δεύτερα (23.10, ΝΕΤ). Αναμένεται να τοποθετηθεί για το εθνικό «στοίχημα» της εξόδου από την κρίση,  το σοκ της Κύπρου, το γερμανικό δόγμα και  την ανασφάλεια σε όλη την Ευρώπη. Να δούμε αν θα ρωτηθεί γιατί προτείνει και τη συρρίκνωση της ΕΡΤ, από τη στιγμή που δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό…


**Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στην ΕΡΤ οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, με 48ωρη απεργία και αυτό το Σαββατοκύριακο. Διεκδικούν την ικανοποίηση “θεσμικών και εργασιακών αιτημάτων, αλλά και την καταβολή δεδουλευμένων τεσσάρων και πλέον μηνών”.


**Αφιερωμένη στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές είναι νέα η ημίωρη εκπομπή «Παλιές δόξες» που θα μεταδίδεται από την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, (18:30, ΕΤ3) με το  Θόδωρο Χατζηπαντελή και το Γιάννη Δέλκο.

**Τo derby dItalia Ιντερ-Γιουβέντους, οι αγώνες Μπάγερν-Αμβούργο, Θέλτα-Μπαρτσελόνα, μεταδίδονται αυτό το Σαββατοκύριακο αποκλειστικά, ζωντανά και σε High Definition στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: