6.3.13

Ποιες είναι οι "συμμορίες" στην ΕΡΤ;


Short stories 06.03.2013

**Στο κενό οι καταγγελίες για τα ρουσφέτια και τις "συμμορίες" στην ΕΡΤ. Ο  Νίκος Σίμος επιμένει στην παραίτηση του και τελικώς απέφυγε να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία. Οι καταγγελίες του για “συμμορία” που δρα στην ΕΡΤ και για την εμπλοκή κομμάτων, αλλά και πολιτικών αρχηγών για την επιλογή συγκεκριμένων πρόσωπων είναι ιδιαιτέρως σοβαρή. Τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν τοποθετούνται…


**Δεν πραγματοποιήθηκε η συνήθης ενημέρωση των δημοσιογράφων, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, χωρίς να υπάρχει κάποια δικαιολογία.


**Το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των πέντε (5) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των δύο (μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ. Οι υποψηφιότητες θα μπορούν να υποβάλλονται γραπτά καθημερινά μέχρι και απόψε στις 5.00 απόγευμα. 

**Από το Σάββατο 9 Μαρτίου έως και την Κυριακή 17 Μαρτίου οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τουρνουά τένις BNP Paribas Open – Indian Wells, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της σειράς ATP World Tour Masters 1000. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: