5.3.13

Οι αρχηγοί έπαιρναν τηλέφωνο για τους διορισμούς στην ΕΡΤ...




Και επιτέλους άνοιξαν τα στόματα στην ΕΡΤ. Την ώρα που η πλειονότητα του ελληνικού λαού εξαθλιώνεται, από τα γραπτά και τις δηλώσεις των στελεχών της διοίκησης της αποκαλύπτεται πως στο παρασκήνιο, η μόνη πραγματική μάχη που γίνεται είναι για τους διορισμούς στελεχών από τη, ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ! Πιο προσεκτικό το ΠΑΣΟΚ, έχει ρίξει τους τόνους, έχοντας ήηδη τοποθετήσει τα δικά της πρόσωπα.


Σήμερα ο υπό παραίτηση, διευθύνων σύμβουλος Νίκος Σίμος θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξηγώντας του τι έχει συμβεί στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας είχε κατονομάσει τον αρχηγό πολιτικό κόμματος, ο οποίος φέρεται να τον είχε καλέσει για να εγκρίνει το Γιώργο Μπράμο στη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόραση, έχοντας καταγγείλει τα πολιτικά κόμματα για τις πιέσεις που άσκησαν ώστε να επιστρέψει στη ΝΕΤ η Έλλη Στάη.

Ο Τέλης Σαμαντάς, μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, προταθείς από τη ΔΗΜΑΡ, υπενθυμίζει πως έχει ήδη πει «προωθείται με αδιαφανή τρόπο ένα δίκτυο οργανωτικού ελέγχου της ΕΡΤ με έκδηλα κομματικά χαρακτηριστικά».  Η τοποθέτηση του Γιώργου Μπράμου είναι  «μια από τις ελάχιστες αξιοκρατικές επιλογές» και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί «δεν είναι παρά το αποτέλεσμα της στρεβλής σχέσης που έχει διαμορφωθεί μεταξύ Κυβέρνησης, κομμάτων και οικονομικών κύκλων από τη μία μεριά και Δημόσιας Τηλεόρασης από την άλλη» υποστηρίζει.

 Ενώ, λοιπόν, είναι εκείνοι που αποδέχθηκαν τις πιέσεις των κομμάτων και προσέλαβαν αντί υψηλής αμοιβής πλήθος «κομματικών φίλων και κουμπάρων»,  τώρα συμπεριφέρονται σαν να τα έκαναν άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: