3.3.13

Η επιστροφή των "μεγάλων"


Short stories02-03.03.2013

Η επιστροφή των «μεγάλων» και έμπειρων στην τηλεόραση. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων  της ΝΕΤ και στην εκπομπή της «NETWEEK» από τη Δεύτερα, ως προσωπικό ειδικών θέσεων, παρά τη διαφωνία του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου. Παράλληλα ο ο Γιώργος Τράγκας, ως «αντιμνημονιακός» έρχεται στην τηλεόραση του Σκάι από την επόμενη Κυριακή, μετά την  εκπομπή «Σκάι  Goal», ως «ελεύθερος σκοπευτής».


**Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Σίμου στην περίπτωση που τελικώς παραιτηθεί; Ο Τ. Καλημέρης έχει ασυμβίβαστο, οπότε η λύση θα είναι ενδεχομένως εσωτερική...

Πάντως η ΕΡΤ θα σιγήσει ως τη Δευτέρα στις 6.00 το πρωί μετά τη 48ωρη απεργία που κήρυξε για τα απλήρωτα Σαββατοκύριακα. Πως έφτασε η ΕΡΤ σε αυτό το σημείο, μέσα σε ελάχιστους μήνες, είναι ένα ερώτημα.


**Η άνοδος του φαινομένου του νεοναζισμού και οι  ευθύνες των  ΜΜΕ και των δημοσιογράφων είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει  το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 6.00 το απόγευμα με Λιάνα Κανέλλη, Στέλιο Κούλογλου, Τάσο Κωστόπουλο, κ.α. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: