21.3.13

Στην “πυρά” η…“Ελληνοφρένεια”!



Μπορεί οι ραδιοφωνικές φάρσες της «Ελληνοφρένειας» να είναι αντικείμενο συζήτησης στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, σε μια μέρα που παίζεται η τύχη της Κύπρου; Η απάντηση είναι ίσως, αν διαβάσει κανείς τα μηνύματα του συμβούλου επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη, στο twitter .


”Φασισμός, είναι η ακροαριστερή αθλιότητα της @Ellinofreneia που χωρίς αντίλογο διασύρει, στοχοποιεί και εξευτελίζει ανθρώπους @NChatzinikolaou”, ήταν το πρώτο μήνυμα που απευθυνόταν στο διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού. Και ενώ δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος για τα τελευταία πρόστιμα του ΕΣΡ στο Real FM, συνολικού ύψους 30.000 ευρώ, ο Γιώργος Μουρούτης, επανήλθε, μιλώντας για «κουκούλες» σε μια εκπομπή που έχει επώνυμους συντελεστές, το Θύμιο Καλαμούκη και τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, προαναγγέλλοντας «απάντηση»: “Όποιος από δω και πέρα επικαλείται την “κουκούλα” της δήθεν σάτιρας για να στοχοποιήσει και να εξοντώσει θα παίρνει και την απάντησή του!”, Νωρίτερα είχε κατηγορήσει πως δεν υπάρχει αντίλογος στη σατιρική εκπομπή, η οποία αναπαράγει συχνά, πυκνά τις παλιές δηλώσεις του Α. Σαμαρά, την εποχή που ήταν ενάντια στο Μνημόνιο. “Τα περί φασισμού και ακροαριστεράς είναι υπερβολικά. Η φάρσα είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Τα υπόλοιπα περισσεύουν”, απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν ισχυρή αντίδραση στο  twitter, σε τέτοιο σημείο που ο πρωθυπουργικός σύμβουλος αποφάσισε να Κλειδώσει το λογαριασμό του, ενώ υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από όσους δεν είχαν παρακολουθήσει την εκπομπή, να ακούσουν τις φάρσες από το site  της «Ελληνοφρένειας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: