22.3.13

Επιστροφή Σόμπολου...



 Short stories22.03.203
Χωρίς απόφαση με για το  Champions League, η ΕΡΤ αλλά με εξουσιοδότηση για την πληρωμή οφειλόμενης δόσης. Το «ακέφαλο» ΔΣ της ΕΡΤ, δεν προχώρησε καμία απόφαση για το αν θα προσφύγει η όχι στη Διαιτησία για τη σύμβαση της με την TEAM, περιμένοντας και την τοποθέτηση του Γκίκα Μάναλη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας. Χορήγησε όμως την εξουσιοδότηση στον γενικό οικονομικό διευθυντή της εταιρείας να καταβάλει δόση που όφειλε  η ΕΡΤ προς την TEAM για τη μετάδοση των αγώνων του  Champions League.



**Η επόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού, με τη Μακάμπι Ελέκτρα για τη Euroleague είναι απόψε στη nova (21.00, NS3) σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ της Τζούλιας Κοφίτσα. Η εκπομπή «Super Euroleague» θα προβληθεί από το NS3 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Μακάμπι Ελέκτρα.


**Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Παναγιώτης Νεστορίδης, γενικός γραμματέας ο Νίκος Κάρουτζος, ταμίας ο Γιώργος Χριστόπουλος, πρόεδρος ΤΥΠ η Πόπη Χριστοδουλίδου και μέλη οι , Γιάννης Αγγέλης, Ελένη Σπανοπούλου, Ειρήνη  Ζαφειροπούλου και  Σίμος Καταϊφτσής.

**Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα  που θα συνδράμουν το σταθμό Στο Κόκκινο 105,5, μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη. Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: