28.3.13

"Σηκώνουν τσεκούρια"


Short stories28.03.2013


**Την άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega στις 25 Μαρτίου καταδικάζει και η ΠΟΕΣΥ . “Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής που ανέξοδα και θεατρικά σηκώνουν τσεκούρια, φραστικά ή πραγματικά, ας κατανοήσουν επιτέλους ότι στη σύγχρονη εποχή δεν καίγονται βιβλία”, αναφέρει η ΠΟΕΣΥ στην ανακοίνωσή της. “Οι τραμπουκισμοί, η βάναυση και προσβλητική συμπεριφορά, καθώς και οι <<διαμαρτυρίες”” με προβολή πυγμής είναι μερικά από τα μέσα, τα οποία χρησιμοποιούν για να γίνουν αρεστοί” σημειώνει μεταξύ άλλων η ΕΣΗΕΑ. Η ΕΙΤΗΣΕΕ από την πλευρά της δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση.



**Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στα αθλητικά κανάλια Novasports Η Nova ανανέωσε τη συμφωνία της για τα δικαιώματα του FIA GT Series σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα θα προβάλλει μέσω των αθλητικών καναλιών Novasports για πρώτη φορά το Kύπελλο Blancpain Endurance.

**«Αυτή τη φορά, όμως ο κ. Φώτης Μπόμπολας υπερέβη αυτών και δε δίστασε να απολύσει ακόμη και τον διευθυντή της εφημερίδας «Goal News», συνάδελφο Βασίλη Βέργη, επειδή αρνήθηκε να εφαρμόσει τα σχέδιά του», σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ για τις τελευταίες εξελίξεις στην εφημερίδα.

**Ημερίδα για τα συγγενικά δικαιώματα στην ψηφιακή εποχή σχεδιάζει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, πιθανότατα στις 25 Απριλίου με αφορμή και την πρόσφατη συμφωνία της Google με τους Γάλλους εκδότες, για το υλικό των εντύπων που χρησιμοποιεί η μηχανή αναζήτησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: