27.3.13

Μετεβιβάσεις και συμφωνίες


Short stories 27.03.2013

**Τις δύο νέες συμφωνίες του ΟΤΕ TV με την Odeon και την Feelgood ενέκρινε το ΕΣΡ. Οι ταινίες των δύο εταιρειών ενσωματώνονται στα κανάλια ΟΤΕ Cinema HD και ΟΤΕ Cinema  και απομένει πλέον η έκδοση από τον υφυπουργό της απόφασης για το επιπλέον τίμημα που θα καταβάλει η εταιρεία στο Ελληνικό Δημόσιο, επί της τροποποίησης της άδειας δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης που κατέχει. 


**Την επόμενη  Τετάρτη 3 Απριλίου συζητείται στο δικαστήριο η αίτηση πτώχευσης των Μακεδονικών Εκδόσεων” η οποία και εξέδιδε τον “Αδέσμευτο Τύπο”. Η εφημερίδα σταμάτησε να κυκλοφορεί έχοντας αφήσει απλήρωτους και χωρίς αποζημίωση τους εργαζόμενους.

**Και τυπικά στον  έλεγχο της Frontstage πέρασε ο σταθμός Play 88,9 (νυν Freedom) ύστερα από την έγκριση της μεταβίβασης από το ΕΣΡ. Το τίμημα που κατέβαλε η εταιρεία της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου στην Ειδήσεις Ντοτ Κομ  ανήλθε σε 2 εκατ. ευρώ


**Τις ταινίες που βραβεύτηκαν στα φετινά Oscar θα προβληθούν  από το hol video club και για πρώτη φορά διαθέσιμες, ένα μήνα μετά την τελετή απονομής, on demand στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για τα φιλμ, Argo, Skyfall, Brave  και  Η ζωή του Πι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: