23.3.13

Το δεύτερο διεθνές βραβείο του Βαξεβάνη


Short stories23.03.2013

"IMMERSION: Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα"! Την Τρίτη 26 Μαρτίου (22.45) ο ΑΝΤ1 μεταδίδει αποκλειστικά το  ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη . Το "IMMERSION" είναι ένα ειδικό πρόγραμμα, με καλλιτέχνες, αθλητές και τηλεοπτικές προσωπικότητες από κάθε χώρα, οι οποίοι ως πρεσβευτές της ActionAid, ταξιδεύουν σε ένα από τα πιο φτωχά μέρη του πλανήτη  και στη συνέχεια με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας, επικοινωνούν  την εμπειρία τους στο κοινό.


** “Μπαμ και κάτω” ο Τζίμης Πανούσης στο novaΣπορ FM. Η χθεσινή συνέντευξή του στο Μπάμπη Χριστόγλου και το Μιχάλη Λεάνη, ήταν καυστική, με πολιτικές αναφορές και με μια γλώσσα που περιέγραφε αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.


**Στην υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας 3 ετών προχώρησαν  Star Channel και Audiovisual «με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή κινηματογραφικών ταινιών υψηλού επιπέδου».Παράλληλα, η συνεργασία αυτή αποτελεί ώθηση για την Audio Visual να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην αγορά ταινιών και στο άμεσο μέλλον», αναφέρεται στην ανακοίνωση  

**Με το Βραβείο Δημοσιογραφίας Index της εφημερίδας Guardian, για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ  ο Κώστας Βαξεβάνης. Πρόσφατα τιμήθηκε και με το διεθνές βραβείο δημοσιογραφίας, το βραβείο Julio Anguita Parado, «για τον θαρραλέο και ανεξάρτητο αγώνα του ενάντια στην διαφθορά στην καρδιά της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: