22.3.13

“Η μάχη των αθλητικών θρόνων” στη nova




Περισσότερες από  800 ώρες ζωντανό αθλητικό πρόγραμμα σημαντικών αθλητικών αναμετρήσεων ως και το Μάιο θα γίνουν οι μεγάλες στέψεις των Πρωταθλητών της σεζόν 2012-2013, υπόσχεται η nova για τους συνδρομητές της. Παράλληλα η nova ξεκινάει τις παραγωγές αθλητικών προγραμμάτων με το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ bossa nova το οποίο και ξεκινάει στις 5 Απριλίου.


Η γενική διευθύντρια της πλατφόρμας Κατερίνα Καστανιώτη παρουσίασε την αθλητική “μάχη των Θρόνων” που διεξάγεται στα αθλητικά κανάλια novasports  ως και το τέλος της Άνοιξης . Στην Superleague οι μάχες κορυφώνονται για το ποιες ομάδες θα πάρουν το πολυπόθητο «ευρωπαϊκό» εισιτήριο και ποιες το δρόμο του υποβιβασμού. O τελικός του Champions League, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Παράλληλα η αγωνία κορυφώνεται στο Final Four της Euroleague Basketball, το πρωτάθλημα της Volleyleague, και στα Final Four στο Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών. Παράλληλα οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το 14ο τουρνουά beach volley της Forthnet, καθώς και το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο το Wimbledon. Τέλος υπάρχει και η μάχη στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Πορτογαλίας και της Αργεντινής, για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής.


Η εκπομπή Bossa nova είναι ένα άλλο εγχείρημα 10 ημίωρων επεισοδίων. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό-αθλητικό ντοκιμαντέρ σε 12 πόλεις της Βραζίλας οι οποίες θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ 2014 από  τις 12 Ιουνίου - 12 Ιουλίου.  Το «Bossa Nova», θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 22.00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα από το Novasports1

Δεν υπάρχουν σχόλια: