15.3.13

Μήπως ο Καλημέρης;


Short stories15.03.2013

Από αυτή την Κυριακή ξεκινάει η μετάδοση της Formula 1 στην ΕΡΤ. Η πρώτη μετάδοση, μετά από  απουσία 14 χρόνια θα γίνει από την ΕΤ1 και το ΕΡΤ HD στις 2.00 το μεσημέρι,   Οι  φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ώρα πριν από το πρώτο grand prix τα πεπραγμένα των 22 μονομάχων στα κατατακτήρια δοκιμαστικά, καθώς και τα τελευταία νέα των 11 ομάδων που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα.


**Συνεχίζεται στην ΕΡΤ η αναζήτηση για το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των 3 κομμάτων, μπορεί να αναλάβει ο Τ. Καλημέρης, εφόσον αποχωρήσει από τις επιχειρήσεις που συμμετέχει.

**Ως «φύλλο φάντασμα» καταγγέλλει  την έκδοση της  «Metrosport» η ΕΣΗΕΜΘ σε ανακοίνωσή της. Η ιδιοκτησία της εφημερίδας χρωστάει 7 μήνες στους εργαζόμενους και η ένωση προχώρησε σε νέα 48ωρη απεργία, από αύριο ως την Κυριακή.

**Και τώρα η μάχη για τη συγκρότηση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Στις εκλογές που έγιναν ψήφισε το 60% των δημοσιογράφων και πρώτος σε ψήφους εκλέχθηκε ο Πάνος Σόμπολος. Ακολουθούν οι, Πόπη Χριστοδουλίδου, Γιάννης Αγγέλης, Νίκος Καρούτζος και Ελένη Σπανοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: