9.3.13

Οφειλές 1,7 εκατ. ευρώ της "Εξπρές" στους δημοσιογράφους


Short stories09.03.2013

Αναμενόμενο το τέλος της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας «6 Μέρες» Χτες κυκλοφόρησε για τελευταία φορά το καθημερινό φύλλο και πλέον θα έχει μόνο Σαββατιάτικη παρουσία. Η νέα σαββατιάτικη ενισχυμένη έκδοση, με ένθετα περιοδικά θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου. Οι «6 Μέρες» φιλοδοξούσαν να καλύψουν το κεντροαριστερό κενό της «Ελευθεροτυπίας» όμως φάνηκε και από την έκδοση των άλλων δύο φύλλων, της «Εφημερίδας των Συντακτών» και της «Ελευθεροτυπίας» αργότερα, πως είναι πλέον πολύ μικρό.


** Σε 1.700.000 ευρώ ανέρχονται οι όφειλες της «Εξπρές. Δ. Καλοφωλιάς εκδοτική» προς τους εργαζόμενους, σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, η οποία έκανε καταγγελία στο Σώμα  Επιθεώρησης Εργασίας. Αντίστοιχη καταγγελία για οφειλές 2 μηνών έκανε και για την «Ελλάδα αύριο».

**Χωρίς ΕΡΤ και αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά τη νέα 48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ, ως το πρωί της Δευτέρας.  Η διοίκηση της ΕΡΤ δεν καταβάλλει στους δημοσιογράφους από τον περασμένο Νοέμβριο την αμοιβή για την εργασία της Κυριακής, των αργιών και τις υπερωρίες.

**Τριανταμία υποψηφιότητες για την εκλογή του νέου ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ (12-13 Μαρτίου). Μεταξύ των υποψηφιοτήτων είναι η προηγούμενη πρόεδρος, Ε. Σπανοπούλου, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος, κ.α. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: