14.2.13

Europa League και ντέρμπι στη nova




Σε Ελλάδα και Ευρώπη παίζει η nova Το Europa League επιστρέφει δυναμικά απόψε στα αθλητικά κανάλια της Nova και οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα και σε υψηλής ποιότητας εικόνας και ήχου High Definition τα πρώτα ματς των ομάδων για την νοκ -άουτ φάση των «32» του θεσμού.


Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της κατόχου του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ρουμπίν Καζάν, της Ζενίτ με την Λίβερπουλ, της Τότεναμ με την Λυών και της Σπάρτα  Πράγας με την Τσέλσι, αλλά και τα ματς της Ανζί με το Ανόβερο, της Λεβερκούζεν με την Μπενφίκα και της Γκλάντμπαχ με την Λάτσιο. Η Nova παρακολουθεί με δύο εκπομπές τo Europa League. Στις  ξεκινάει απόψε (19.50, NS4) το “Λεπτό προς Λεπτό”  με ζωντανές συνδέσεις, στα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο του UEFA Europa League με τον Τάκη Κουλουμπή και την Λίλα Κουντουριώτη. Με τη λήξη των αγώνων ακολουθεί  το "Europa League Live" (NS1/NS1HD) με το Γιώργο Λυκουρόπουλο  ο οποίος παρουσιάζει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.
Έρχεται όμως και «κατακλυσμός» από ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος της περιόδου, η Superleague σε κάθε αγωνιστική θα έχει ντέρμπι και οι συνδρομητές της Nova ετοιμάζονται να απολαύσουν αποκλειστικά και σε υψηλής ποιότητας εικόνας και ήχου High Definition τα κορυφαία ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Άρης Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Άρης, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://pressarismenos.blogspot.com/2013/02/blog-post_4267.html
Αυτο ειναι ντερμπι! Δημαριτικο!