15.2.13

Ελληνικό πρωτάθλημα και αγωγές


Short stories15.02.2013

**Δύο μεγάλα ντέρμπι, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Σάββατο 16/2, 19.30 NS1/NS1HD) και Άρης – Παναθηναϊκός (Κυριακή 17/2, 19.30 NS1/NS1HD) περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική της Superleague και η Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της ετοιμάζεται να προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές της μοναδικό υπερθέαμα και σε υψηλής ποιότητας εικόνας και ήχου High Definition.  Το ντέρμπι περιγράφει ο Γιώργος Λιώρης  και τον αγώνα του Παναθηναϊκού ο Ισίδωρος Πρίντεζης .


**Ο  προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν είναι καλεσμένος των Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο στην εκπομπή «Πάμε γήπεδο» στον ΟΤΕ TV (Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 21.00, OTE Sport3).

**Δύο κινήσεις από τον Πήγασο. Ολοκληρώθηκε η  απορρόφηση της εταιρείας του  Goal News, από την εταιρεία του Sentra FM και παράλληλα, εγκρίθηκε από την περιφέρεια Αττικής η συγχώνευση της Πήγασος Interactive με την Lexitel. 

**Αγωγή  σε βάρος της εφημερίδας “Αυγή” με την οποία ζητείται αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ κατέθεσε ο ο εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, με πληρεξούσιο δικηγόρο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: