7.2.13

Φυσάει παράξενα στην Αγία Παρασκευή



Short stories07.02.2012

Συνεχίζονται  οι κινητοποιήσεις στα κρατικά ΜΜΕ, με την υποστήριξη της ΠΟΕΣΥ και αύριο. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, και την ανανέωση των Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου 74 δημοσιογράφων της ΕΡΤ, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν τις επόμενες ημέρες. σημειώνοντας πως η  δρομολογημένη απομάκρυνσή τους αλλάζει, αποδυναμώνει, απαξιώνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης και οδηγεί στην ανεργία δεκάδες δημοσιογράφους.
Επίσης διεκδικούν την ανάκληση των απολύσεων των οκτώ συμβασιούχων δημοσιογράφων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 9,84.





**Από τον ΟΤΕ TV  θα ξεκινήσει να εκπέμπει από σήμερα αποκλειστικά το Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD θα στη θέση 607 μέσω δορυφόρου και στη θέση 45 μέσω Conn-x), 24 ώρες το 24ωρο.


**Σημαντική άνοδο φαίνεται να σημείωσαν οι συνδρομητές της nova  το Δεκέμβριο. Με την  ειδική προσφορά της εταιρείας φαίνεται να συγκεντρώθηκαν περίπου 43.000 συνδρομητές και έτσι να έφτασε τους 400.000.

**Με όσα έγιναν στην ΕΡΤ από τον περασμένο Αύγουστο, υπάρχει σοβαρός προβληματισμός για το μοντέλο λειτουργίας. Οι παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης από τα κόμματα και κυρίως την κυβέρνηση ήταν αλλεπάλληλες και αυτό που ζητήθηκε είναι τουλάχιστον να μειωθούν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: