6.2.13

Η ενόχληση Μπόμπολα και οι επόμενες εκκαθαρίσεις στην ΕΡΤ


Short stories 06.02.2013

Ξεσπάει κόντρα εκδοτών και "συνεταιριστών» στον Τύπο. Το «Έθνος της Κυριακής», σε άρθρο του με την υπογραφή Κ.Α. αναρωτήθηκε «αν αληθεύουν οι πληροφορίες, πως ο Δ. Τρίμης ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ προσέφερε ένα ποσό από τα αποθεματικά της Ενωσης για να ενισχύσει το εγχείρημα αυτό την “Εφημερίδα των Συντακτών. “Φυσικά πρόκειται για ακόμα ένα αισχρό ψέμα, το οποίο θα μπορούσε οποιοσδήποτε να ελέγξει από τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ” ήταν η απάντησή της εφημερίδας.


**Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι οι παρουσιαστές του ελληνικού τελικού της Eurovision, την παραγωγή του οποίου έχει το MAD TV.  Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο Gazi Music Hall και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.

**Μετά από συμφωνία για «πάγωμα» των απολύσεων με τη διοίκηση με  κατά πλειοψηφία απόφαση της γενικής συνέλευσης, επαναλειτούργησε χθες, μετά από 5νθήμερη απεργία ο Σκάι 100.3..

**Συνεχίζονται για τρίτη συνεχόμενη μέρα οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ στα κρατικά ΜΜΕ. Στο μεταξύ η ολοκλήρωση των συμβάσεων στην ΕΡΤ, χρησιμοποιούνται για το οριστικό (;) ξεκαθάρισμα των «αντιφρονούντων» στην  ΕΡΤ. Αναμένονται κι άλλες αλλαγές στην πρωινή ζώνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: